Kariyer Günü Programı

30 Nis

Fakültemiz ile Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında faaliyetler devam ediyor. Bu çerçevede düzenlenen kariyer günü programında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan GENÇ lise ve üniversite öğrencileri ile bir araya gelerek bir konferans verdi. Okul Müdürü Yunus KARA'nın takdim konuşmasından sonra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan GENÇ, Üniversite sınavı eşiğindeki öğrencilere ve halihazırda fakültemizde öğrenim gören üniversite öğrencilerine kariyer planlamasına ilişkin tecrübe ve tavsiyelerini aktardı.Programa Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Akif ÖNCÜ, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Şerif CANBAY ve Dr. Öğr Üyesi Ahmet Hüsrev ÇELİK, İktisat Bölümünden Dr. Öğr Üyesi Ömer LİMANLI ile Fakülte öğrencilerimiz de katıldılar.