Yabancı Uyruklu Öğrenciler ile Toplantı

24 Eki

Üniversitemiz öncülüğünde, ilimizdeki ilgili kuruluşlar ile Yabancı Uyruklu Öğrencilerimizin sorunlarını çözmek üzere koordinasyon toplantıları düzenlenecektir. Koordinasyon toplantılarının gündemine esas teşkil etmek üzere; Yabancı Uyruklu Öğrencilerimizin sorunlarını tespit etmek amacıyla 30/10/2017 Pazartesi günü saat 16:00'da Üniversitemizin Merkezi Yerleşkesinde bulunan İstiklal Konferans Salonunda örgün ve ikinci öğretim yabancı uyruklu öğrencilerimiz ile toplantı yapılacaktır.

Fakültemizde eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerimizin eksiksiz bir şekilde anılan tarih/saatte toplantıya katılmaları gerekmektedir. Toplantı tarih ve saatinde yabancı uyruklu öğrencilerimiz izinli sayılacak olup, 27.10.2017 tarihi mesai bitimine kadar isimlerini Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna bildirmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur...