Düzce Üniversitesi Kimlik Kartı (DÜ-KART) Dağıtımı

07 Ara

Öğrencilerimize önemle duyurulur!

Üniversitemiz öğrencilerine ve personellerine verilecek olan Düzce Üniversitesi Kimlik Kartı (DÜ-KART) ile Üniversitemizde Akıllı Geçiş Sistemi uygulamasına geçilecektir. Yemekhane geçişlerinde ve okul girişlerinde sorun yaşamamak için DÜ-KART'larınızı Öğrenci İşleri Bürosundan ivedilik temin etmeniz gerekmektedir.

DÜ-KART Üniversitemizin kurumsal kimlik kartı olup aynı zamanda Üniversitemiz yemekhanelerinde yemek alımları için turnike geçişlerinde kullanılacaktır. Üniversitemiz Akıllı Geçiş Sistemi uygulaması kapsamında kartlara kiosk cihazları, sanal pos uygulaması ve mobil pos cihazları ile dolum işlemi gerçekleştirilecektir. İlk kimlik kart dağıtımları ücretsiz olup kartların kaybedilmesi, yıpranması ve kişisel kusurlar nedeniyle kullanılamayacak durumda olması veya kişinin kendi isteği ile değiştirmek istenmesi hallerinde Üniversitemiz Yönetim Kurulu tarafından belirlenecek kimlik kartı ücreti alınacaktır. 11.12.2017 tarihinden itibaren sadece 1 hafta süre ile kartlı geçiş ile fişli geçiş beraber yürütülecek ve 18.12.2017 tarihinden itibaren Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı tüm yemekhanelerde sadece DÜ-KART Akıllı Geçiş Sistemi kullanılacaktır.