Akcakoca Yerleşkesinde ''Temiz Düzce - Temiz Üniversite''

28 Ara

Üniversitemiz yalnızca eğitim öğretim ve bilimsel alanlarda değil, sosyal sorumluluk faaliyetlerinde de çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturuyor.Toplumsal farkındalık etkinlikleri ve uygulamalarında Üniversitemiz ''Yeşil Üniversiteler'' listesinde olmanın hakkını tüm yerleşkelerinde gösterdiği özveri ve faaliyetleriyle hakkını veriyor.

Fakültemiz Dekan Yardımcıları Doktor Öğretim Üyesi Ahmet Hüsrev ÇELİK, Doktor Öğretim Üyesi Şerif CANBAY, Doç.Dr. Zafer AKBAŞ, Doktor Öğretim Üyesi Ömer LİMANLI, Doktor Öğretim Üyesi Mustafa KIRCA, Öğr. Gör. Murat GÖKMEN diğer personellerimiz ve öğrencilerimiz eşliğinde etkinliğimiz gerçekleştirildi. Herkesin emeği ve özverisiyle Akçakoca Yerleşkesin'de gerçekleşen etkinliğimiz ''Temiz Çevre - Temiz Düzce'' sloganıyla bütün oldu.