BİGG TEPE GİRİŞİMCİLİK HIZLANDIRMA PROGRAMI

31 Oca

TÜBİTAK'ın öncülüğünü yaptığı ve misyon edindiği "yenilik odaklı fikirlerin desteklenmesi" amacıyla iş fikri sahibi girişimci adaylarını teşvik eden 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı, teknoloji yönü güçlü girişimlere 200 Bin TL hibe desteği (geri ödemesiz) sunmaktadır. Program 2 aşamadan oluşmaktadır.  1. Aşama sadece TÜBİTAK tarafından belirlenen uygulayıcı kuruluşlar tarafından sağlanmaktadır. Uygulayıcı kuruluş olan Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi yeni dönem için ilgili girişimcilerin, başvurularını almaya başlamıştır.

Eğitim ve tanıtım programı talepleri için alican.oflaz@kocaeli.edu.tr adresine e-posta gönderebilir veya 0 (262) 303 38 87 numaralı telefon ile Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisine ulaşabilirsiniz. Program web sayfası: www.biggtepe.com