1.Kariyer Zirvesi Etkinliği

21 Mar

Fakültemiz "Uluslararası İlişkiler Kariyer Topluluğu  (ULİKAT)" tarafından düzenlenen 1.Kariyer Zirvesi Akçakoca Yerleşkesi Fakültemiz konferans salonunda  gerçekleştirildi. Sn.Kaymakamımız Yasin ÖZTÜRK, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İdris ŞAHİN, Belediye Başkan Yardımcısı Ali DİREK, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Akif ÖNCÜ, Orman İşletme Müdürü Zafer EKİNCİ, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı aynı zamanda Fakültemiz yaptırma derneği Başkanı Sn. Mehmet Nazım PAZVANT'ın katıldığı, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği zirve'de Borusan Lojistik Saha Satış Sorumlusu Abdullah ŞENKAYA, Turkcell Kurumsal Müşteri Müdürü Mustafa Uğur YAZICI, Batu Uluslararası Lojistik Direktörü Tarık CANSIZ, Batu Uluslararası Lojistik COO Uğur DAL  bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştılar.

Kariyer Zirvesinden görüntüler