FAKÜLTEMİZ 2017-2018 YAZ OKULU DUYURUSU

28 May

- Fakültemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nde açılması planlanan dersleri görmek için tıklayınız.

- Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II dersleri Yaz Öğretimi için Üniversitemiz Merkez Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi'nde birer sınıf açılmıştır. Bu derslerden Yaz Okulu'nda ders almak isteyenlerin, ders kayıtlarını Fen Edebiyat Fakültesi'ne yapılması gerekmektedir. Bununla birlikte ekteki formu doldurarak Bölüm Başkanlarına onaylatmaları ve 04-08.06.2018 tarihleri arasında Fakültemiz Dekanlığına ulaştırmaları gerekmektedir.

Üniversitemiz 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı yaz okulu kayıtları 04-08 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılacak olup, yaz okulu ile ilgili kayıt, ders seçme, ücret ödeme vb. tüm işlemlerle ilgili bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz...