Ramazan Etkinliği

20 May

Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası ilişkiler Kariyer Topluluğu l ULİKAT | Akçakoca için çalışmaya, bu güzel ilçemiz için elini taşın altına koymaya devam ediyor. Akçakoca Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin farkındalığını hissettirmek, değer üreten üniversite misyonuna katkıda bulunmak, ilçemize değer kazandırmak ve kendilerini geliştirmek adına çıktıkları bu yolda sosyal sorumluluk projeleri ile Akçakoca halkının yanında olduklarını gösteriyorlar..

Uluslararası İlişkiler Kariyer Topluluğu | ULİKAT | tarafından Sosyal sorumluluk kapsamında belirlenen, ihtiyaç sahibi dört ailemize gıda yardımında bulunuldu. Akçakoca belediyesi ile birlikte belirlenen ailelerimiz için ihtiyaç kolileri hazırlandı ve belirlenen adreslere öğrenciler tarafından teslim edildi