''Temiz Düzce- Temiz Üniversite''

27 Eyl

Üniversitemiz yalnızca eğitim öğretim ve bilimsel alanlarda değil, sosyal sorumluluk faaliyetlerinde de çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturuyor.Toplumsal farkındalık etkinlikleri ve uygulamalarında Üniversitemiz ''Yeşil Üniversiteler'' listesinde olmanın hakkını tüm yerleşkelerinde gösterdiği özveri ve faaliyetleriyle hakkını veriyor.

Fakültemiz Dekan Yardımcıları Doktor Öğretim Üyesi Ahmet Hüsrev ÇELİK, Doktor Öğretim Üyesi Şerif CANBAY, Doktor Öğretim Üyesi Ömer LİMANLI, Doktor Öğretim Üyesi Mustafa KIRCA, Öğretim Görevlisi Nilay KOYUNCU YEMENİCİ ve diğer personellerimiz ve öğrencilerimiz eşliğinde etkinliğimiz gerçekleştirildi. “Daha Temiz Bir Dünya Mümkün” mesajı vererek gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakılması noktasında farkındalık oluşturmaya devam ediyor.