Akcakoca Yerleşkesinde ''Temiz Düzce - Temiz Üniversite''

28 Haz

Üniversitemiz yalnızca eğitim öğretim ve bilimsel alanlarda değil, sosyal sorumluluk faaliyetlerinde de çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturuyor.Toplumsal farkındalık etkinlikleri ve uygulamalarında Üniversitemiz ''Yeşil Üniversiteler'' listesinde olmanın hakkını tüm yerleşkelerinde gösterdiği özveri ve faaliyetleriyle hakkını veriyor.

Fakültemiz Dekan Yardımcımız Doktor Öğretim Üyesi Ahmet Hüsrev ÇELİK, Doktor Öğretim Üyesi Ömer LİMANLI, Araştırma Görevlisi Esra GÜLEÇ, Araştırma Görevlisi Kerem PİRALİ ve diğer personellerimiz eşliğinde etkinliğimiz gerçekleştirildi. Herkesin emeği ve özverisiyle Akçakoca Yerleşkesin'de gerçekleşen etkinliğimiz ''Temiz Çevre - Temiz Düzce'' sloganıyla bütün oldu.