3. Açık Kürsü Etkinliği

21 Şub

Yenilikçi uygulamalarla sosyal ve dinamik üniversite anlayışında öncü Yükseköğretim Kurumu olan Üniversitemiz, öğrencilerinin fikir ve deneyimlerini özgürce paylaşabileceği "Açık Kürsü" uygulamasını 2019 yılında hayata geçirmiştir. '' 3. Açık Kürsü'' etkinliği  Fakültemizde gerçekleştirildi. Öğrenciler ''Türkiye'de Genç Olmak ve Üniversiteler: İmkanlar ve Kısıtlar'' konusu üzerinde deneyimlerini, önerilerini, yaşadıkları sıkıntıları anlattılar. Yüksek Lisans ve Lisans öğrencilerimizin sunumuyla gerçekleştirdiği ''3.Açık Kürsü'' etkinliği hocalarımızın ve öğrencilerimizin katılımıyla yoğun ilgi gördü. Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Zafer AKBAŞ ve akademik personelimiz tarafından öğrencilerimize Teşekkür Belgeleri verildi.